sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Sistem Pernapasan

Doxofylline pikeun Suntikan


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box50's / box
Waktos pangiriman:30days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Doxofylline pikeun suntikan
Indikasi na nyaéta bronchial asthma, wheezing bronchitis kronis sareng dispnea sanés anu disababkeun ku bronchospasm.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

200mg

Idongengna