sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Kardiovaskuler & Kemih

Sodium Citicoline pikeun Suntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:7ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Natrium Citicoline pikeun suntikan, indikasi na utamina dianggo pikeun trauma craniocerebral akut sareng teu sadar saatos operasi otak.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.25g

Idongengna