sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Kardiovaskuler & Kemih

Hydrocortisone injection 2ml:10mg / 5ml:25mg


tandana

Hydrocortisone inj 2ml:10mg / 5ml:25mg

Ampul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kami nyayogikeun rupa-rupa persiapan farmasi.

Bentuk dosis kalebet: suntikan volume leutik, suntikan volume ageung, suntikan bubuk, tablet, kapsul, suspénsi lisan, jsb.

Dina waktos anu sami, kami nyayogikeun desain bungkusan sareng inpormasi pendaptaran.


Ayeuna milarian mitra.

Wilujeng sumping distributor ubar pikeun ngabahas gawé babarengan.


Idongengna