sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Kardiovaskuler & Kemih

Ligustrazine Fosfat pikeun Suntikan


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:7ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Ligustrazine fosfat pikeun suntikan dituduhkeun pikeun panyakit cerebrovaskular iskemik, sapertos panyumputan getih anu teu cekap kana uteuk, trombosis serebral, sareng infarction cerebral disababkeun ku embolisme otak.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

50mg

Idongengna