sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Kardiovaskuler & Kemih

Meglumine Adénosin Siklofosfat pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:7ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Glucosamine cycloadenosine pikeun suntikan, indikasi pikeun gagal jantung, miokarditis, sindrom sinus gering, panyakit jantung koronér sareng kardiomiopati, sareng tiasa dianggo salaku panyubaran pikeun arrhythmia.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

30mg

60mg

Idongengna