sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Kardiovaskuler & Kemih

Nicergoline pikeun Suntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:7ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Nigrogoline pikeun suntikan gaduh indikasi 1. Éta ningkatkeun karsa lemah sareng gangguan émosional disababkeun ku sesela infarction cerebral (perasaan kalem, inattention, leungitna ingetan, kurangna pikiran, déprési, gelisah, jsb). 2. Gangguan sirkulasi periferal akut sareng kronis (panyakit éksklusif pembuluh darah vaskular, sindrom Raynaud, gejala peredaran periferal sanés)


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

4mg

8mg

Idongengna