sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Kardiovaskuler & Kemih

Suntikan Puerarin 2ml: 0.1g / 8ml: 0.4g


tandana

Puerarin Inj 2ml: 0.1g / 8ml: 0.4g

Amul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kami nyayogikeun sababaraha rupa olahan farmasi.

Wangun dosis kalebet: suntikan volume alit, suntikan volume ageung, bubuk suntikan, tablet, kapsul, gantung lisan, jst.

Dina waktos anu sasarengan, kami nyayogikeun desain bungkus sareng inpormasi pendaptaran.


Ayeuna nuju milarian pasangan.

Wilujeng distributor ubar pikeun ngabahas kerjasama.


Idongengna