sadaya Kategori
EN

Imah>Tentang Kami>Propil Company

NINGBO FEIYUE TRADING CO.LTD perenahna di kota palabuan éndah Ningbo. NINGBO FEIYUE TRADING CO.LTD didirikeun taun 2018 sareng mangrupikeun perusahaan dagang anu parantos lulus sertifikasi GSP sareng GMP.

Pikeun mastikeun kisaran produk farmasi sareng kamampuan pasokan kami, kami ogé kerjasama sareng seueur pabrik farmasi, aparat médis, kadaharan kasehatan sareng ékstraksi hérbal.

Perusahaan ieu gaduh langkung ti 1,256 padamel khusus, kalebet 231 teknisi senior. Kalayan dukungan kuat ti mitra bisnis kami, produk kami kalebet bahan baku farmasi, suntikan volume ageung & alit, suntikan bubuk, kapsul, granul, tablet, gantung garing, cairan cuci, cairan lisan, supositoria sareng semprot, dll. Sadaya garis pabrik kami saluyu sareng sarat tina GMP.

Kalayan omset taunan rata-rata RMB100 juta. Perusahaan urang ogé sumanget dina bisnis amal sosial sapertos nyiapkeun dana pikeun korban gempa bumi. Kalayan taun pangalaman pangembangan, kami ngahususkeun dina bisnis dagang ubar, fokus kana ékspor ubar, migawe proyék OEM sareng ngolah cara fléksibel tina kerjasama sareng perusahaan sanés di dunya. Produk kami diékspor ka pasar anu béda-béda di dunya sapertos Asia, Éropa, Amérika, sareng Amérika Latin, langkung ti 40 nagara sareng daérah. Tujuan kami nyaéta kualitas luhur, épisiénsi, filsafat bisnis murah. Kami ngarepkeun ngembangkeun langkung seueur palanggan pikeun tujuan dasar pikeun silih kauntungan. Mudah-mudahan urang tiasa ngajalin hubungan bisnis anu saé sareng ngawangun masa depan anu cerah babarengan.