sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>System pencernaan

Atropine Sulfate Suntikan 1ml: 0.5mg 1ml: 1mg 1ml: 5mg 1ml: 2mg


tandana

Atropine Sulfate Inj 1ml: 0.5mg 1ml: 1mg 1ml: 5mg 1ml: 2mg

Amul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kami nyayogikeun sababaraha rupa olahan farmasi.

Wangun dosis kalebet: suntikan volume alit, suntikan volume ageung, bubuk suntikan, tablet, kapsul, gantung lisan, jst.

Dina waktos anu sasarengan, kami nyayogikeun desain bungkus sareng inpormasi pendaptaran.


Ayeuna nuju milarian pasangan.

Wilujeng distributor ubar pikeun ngabahas kerjasama.


Idongengna