sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>System pencernaan

Omeprazole Capsules 20mg


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10kapsul / leuleuy, 2b listers / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Éta cocog pikeun maag lambung, maag duodenal, maag setrés, réfluks ésofagitis sareng sindrom Zhuo-ai (gastrinoma).


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

20mg

Idongengna