sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>System pencernaan

Omeprazole Sodium pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box50's / box
Waktos pangiriman:3days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

jéntré gancang

Omeprazole natrium bubuk limofilik pikeun suntikan

gambaran

1. Pencegahan kasakit pencernaan parah sareng perdarahan pencernaan luhur disababkeun ku operasi lambung;
2. Perlakuan garis kahiji pikeun cilaka mukosa lambung akut;
3. Indikasi: maag duodenal, mukosa lambung akut, maag lambung, réfluks ésofagitis sareng sindrom zolinger-Ellison;
4. Kasalametan tinggi sareng panggunaan klinis anu merenah;
5. Harga suplai ultra-murah, rohangan pasar ageung.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

40mg

Idongengna