sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>hormon

Suntik Adrenalin Hydrochloride 1ml: 1mg


tandana

Adrenalin Hydrochloride Inj 1ml: 1mg

Amul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kami nyayogikeun sababaraha rupa olahan farmasi.

Wangun dosis kalebet: suntikan volume alit, suntikan volume ageung, bubuk suntikan, tablet, kapsul, gantung lisan, jst.

Dina waktos anu sasarengan, kami nyayogikeun desain bungkus sareng inpormasi pendaptaran.


Ayeuna nuju milarian pasangan.

Wilujeng distributor ubar pikeun ngabahas kerjasama.


Idongengna