sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>hormon

Dexamethasone Sodium fosfat Suntikan 1ml: 4mg; 1ml: 5mg ; 1ml: 2mg


tandana

Dexamethasone Inj 1ml: 4mg; 1ml: 5mg ; 1ml: 2mg 


Amul coklat


Ampul transparan




Nyayogikeun desain bungkus sareng kustomisasi.


Nyayogikeun sadayana dokumén pendaptaran.


Wilujeng distributor ubar pikeun ngabahas kerjasama.


Idongengna