sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Barang médis>Disposables Médis

Topeng Bedah


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:20pc / kantong , 100bag / ctn
Waktos pangiriman:3days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Topeng bedah
Jumlah lantai: 3PLY
kelir: biru
Ukuran: 17.5 * 9.5cm
Standar kaamanan: GB2626-2006
Rak Kahirupan: 2 taun
Stéil: Nuhun


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

Ukuran: 17.5 * 9.5cm

Idongengna