sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Barang médis>Disposables Médis

Gancang Sanseker Hand Disinfection Gél


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:48 pcs / ctn , 96pcs / ctn , 120pcs / ctn , 150pcs / ctn
Waktos pangiriman:3days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

Description:

Gél disinféksi

Laju disinfeksi: 99.9%

1. Candak 3-5ML tina sanitizer panangan nganggo kana palem anjeun
2. Gosok korma kana palem anjeun
3. Ramo silih sambung, dampal leungeun ngagosok ramo
4. Ramo dianteur, lontar kana lontar
5. Cekelkeun leungeun anjeun sareng gosok ramo sareng békna sasarengan
6. Gosokkeun jempol anjeun dina korma
7. Gosokkeun ramo kana palem anjeun
8. Leungeun kénca muter sareng ngagosok tina panangan pigeulang katuhu kana siku


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

60ml100ml150ml250ml500ml


Idongengna