sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Barang médis>Disposables Médis

Sarung Nil


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:100 pcs / box : 20 box / ctn
Waktos pangiriman:3days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Sarung tangan nitril bébas bubuk
Warna: biru, bodas, hideung
Ukuran: ML, XL
MOQ: 10 karton
Paking: 50 pasang / kotak, 20 kotak / CTN
Tingkat: Médis


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

Ukuran: M, L, XL


Idongengna