sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>tuberkulosis

Capreomycin Sulfate pikeun Suntikan


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:30days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Lumaku pikeun pengobatan garis kadua tuberkulosis, ubar anti-tuberkulosis baris kahiji (sapertos streptomycin, isoniazid, rifampisin sareng etambutol) kagagalan perlakuan, atanapi ngagaduhan pangaruh toksik kana salah sahiji atanapi langkung ubar di luhur Atanapi baktéri na tahan, produk ieu tiasa dianggo salaku salah sahiji ubar gabungan.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.75g

1.0g

Idongengna