sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Vitamin & Nutrisi

Suntikan Komplek Vitamin B (B1: B6: B12)


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:7ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box50's / box
Waktos pangiriman:3days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Multivitamin B inj 
Obat vitamin. Hal ieu digunakeun pikeun ubar bantosan kurang gizi sareng panyakit anu disababkeun ku kurangna vitamin B, sapertos anorexia, beriberi, pellagra, jst.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

50mg: 250mg: 5mg

Idongengna