sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Vitamin & Nutrisi

Suntik Vitamin B1 2ml: 50mg; 2ml: 100mg


tandana

Vitamin B1 Inj 2ml: 50mg; 2ml: 100mg


Amul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kami nyayogikeun sababaraha rupa olahan farmasi.

Wangun dosis kalebet: suntikan volume alit, suntikan volume ageung, bubuk suntikan, tablet, kapsul, gantung lisan, jst.

Dina waktos anu sasarengan, kami nyayogikeun desain bungkus sareng inpormasi pendaptaran.


Ayeuna nuju milarian pasangan.

Wilujeng distributor ubar pikeun ngabahas kerjasama.


Idongengna