sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Vitamin & Nutrisi

Suntik Vitamin B12 1ml: 0.5mg


tandana

Vitamin B12 Inj 1ml: 0.5mg


Perusahaan kami nyayogikeun sababaraha rupa olahan farmasi.

Wangun dosis kalebet: suntikan volume alit, suntikan volume ageung, bubuk suntikan, tablet, kapsul, gantung lisan, jst.

Dina waktos anu sasarengan, kami nyayogikeun desain bungkus sareng inpormasi pendaptaran.

Ayeuna nuju milarian pasangan.

Wilujeng distributor ubar pikeun ngabahas kerjasama.


Idongengna